HUIS 2017-07-18T19:38:05+00:00
huis 13 floor

Tips omtrent uw huis of woning.

Nieuwe keukenkraan kopen:

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt.. Een druppelende badkamer- of keukenkraan, het resultaat? Ergernis en waterverspilling. Gelukkig vaak zelf op te lossen door het kraanleertje te vervangen. Wanneer u er zelf niet uitkomt kunt u natuurlijk altijd een loodgieter inschakelen. De kosten hiervoor zullen rond de €60,- liggen. Soms wil een reparatie niet voldoen of uw druppelende kraan is het ultieme excuus om eindelijk een nieuwe keukenkraan met handdouche of misschien wel een kokend water kraan aan te schaffen. Maar waar moet u eigenlijk op letten bij de aanschaf van een nieuwe keukenkraan?

Lees verder..

Huis | Keukenkraan
Grohe red kokend water kraan

Kokend water kraan kopen

Water koken is altijd al één van de basisprincipes in de keuken geweest. Een kokend water kraan geeft u direct beschikking over kokend water zodat u hier niet meer langer op hoeft te wachten . Oftewel een kopje thee zetten, cup a soup verwarmen of oploskoffie maken in enkele seconden.

Een waterkoker is momenteel nog de meest gebruikte methode om water aan de kook te brengen. Dit duurt langer dan bij een kokend water kraan, die u direct kokend water geeft. Een kokend water kraan heeft dus niet alleen de snelheid als voordeel maar is bovendien ook energie zuiniger.

Lees verder…